perjantai 6. heinäkuuta 2012

Portugal


V: Suomessa ollaan ja paljon kuvii tuli otettuu matkalta. Teen varmaan aika monta postausta, tässä tää eka :). En jaksa varmaan muihin kirjottaa eli niistä tulee varmaan vaan kuvapostauksia. Kerron nyt tässä suunnilleen kaiken siltä matkalta!!
Eli pääasia varmaa miks mentiin just portugaliin oli et siellä oli mun äidin serkun häät, koska se meni naimisiin portugalilaisen miehen kanssa. Häät oli lauantaina ja seremonia oli sellasessa hienossa kallioluolassa jonne me mentiin sellasilla veneillä.
Oon käyny portugalissa nyt jo neljä kertaa ja aina on ollu yhtä kivaa tottakaiii :D! Meiän talo oli ihanalla paikalla ihan rannan vieressä mut tuuli oli niin kova melkeen aina et se hiekka ja varjot lens ni oltiin enimmäkseen altailla. Ei kai mulla mitää hienoo kerrottavaa sieltä oo... Takas tullessa meiän toka lento frankfurtista oli tietenki myöhässä ja ei melkee päästy lähtee, mut saatiin joku erityislupa lähtee jee!! Laukut meillä jäi jonnekki matkan varrelle mut osa on jo tulossa meille!! Nyt ei oo juurikaa vaatteit ku kaikki kivat vaatteet oli tietenki mukana... Kengätki kaikki meni et mul on nyt vaan converset... Ihan kivaa... :D

Ei kommentteja: