sunnuntai 20. toukokuuta 2012

they say the best things in life are free

J: Torstai oltiin Veeran, Minnan, Sofian ja Rellun kanssa Veeralla kattomassa Suomen puolvälierää. Mentiin ensin Nidan mäkkiin ostaa (muille kun Rellulle) kisasafkat(2x Teambox, 4x Dublisjuusto), sieltä Veeralle hengaamaan ja kannustamaan Suomi voittoon jee!


 Skobaskaba!

Perjantai mentiin Rellun ja Sofian kanssa Sofialle grillaamaan. Tehtiin soijaseesamikanaa, katkarapuja ja sellasta hyvää salaattia! :D Saatiin kans mahti-idea et ruettaisiin kirjottelemaan reseptejä tänne blogien puolelle, mutta se oliki sitte vaan hyvä ajatus... Safkailun jälkeen mentiin fillareilla Rellulle hakemaan sen kamat, ajettiin takas ja mentiin rantaan. Oltiin rannassa vaan joku 3min kun siellä tuuli ihan hirveesti. Illalla taas kauppaan ostamaan Ben & Jerry'siä ja vaahtokarkkeja. Loppuilta/yö lähinnä tehtiin sen päivän videota(jonka postaan heti kun pienet tekniset ongelmat on hoideltu) ja jubailtiin.
 Himassa tehty Ceasar-salaatti :)


 Lauantai aamuna mentiin taas kauppaan ostamaan juttuja meiän mahtavalle brunssille! :D Syötiin/tehtiin ohukaisia, jogurttia, mysliä, melonia, munakasta ja leipää. Meiän brunssi vähän levis sinne kahteen asti, joten sen jälkeen ku oltiin siivottu ym. kerättiin kamat ja mentiin taas Rellulle kattomaan lätkää. 3-1 tilanteen jälkeen vaihettiin kanavaa ja katottiin HSM 3, ja sen jälkeen minä ja Sofia lähettiin kotiin.
Sellanen oli siis meikäläisen Helaloma/viikonloppu. :)
Kertokaa jos haluutte mielummin vähemmän tekstiä, vai tollasia selostuksia! :D

Ei kommentteja: